17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Česnekovo-sýrová pomazánka

Název Množství a jednotka
měkký tvaroh 250 gramů
eidam strouhaný 100 gramů
bílý jogurt 2 lžíce
česnek 4-5 stroužků
pepř
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 05 min.
Vaření:
Jarča



Postup
V míse utřeme měkký tvaroh s jemně nastrouhaným eidamem a jogurtem. Přidáme podle chuti prolisovaný česnek, pepř a sůl. Mažeme na kolečka nakrájený rohlík.


 


RECEPTY

Cuketové aglio olio

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě se lžící olivového oleje. Cuketu nakrájíme... zobrazit recept

RECEPTY

Svatomartinská husa

Postup: Pečení husy není nic složitého a takhle ji zvládne i úplný začátečník. Jen je... zobrazit recept

RECEPTY

Rybí polévka

Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept

RECEPTY

Rajčatový kečup

Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept

RECEPTY

Rybízový koláč s kokosovou drobenkou

Postup: Vejce utřeme s olejem, cukrem a kůrou. Přidáme mouku s práškem do pečiva. /já... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

ESHOPY

SvětCukrářů.cz

Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...